Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира загубата с 0:2 от ЦСКА. "Равностоен мач, нямаше много положения. След рикошет ни отбелязаха гол, опитахме се да натиснем, но в завършващата фаза нямахме шанс, после още едно статично положение. Най-важният ни мач е следващия вторник, но никога не е приятно да загубиш от ЦСКА", каза Михайлов пред Диема Спорт.

"Ние всеки мач излизаме за победа, срещу Лудогорец също се надигравахме. Имахме шанс да спечелим в Разград в последните десет минути, сега ни отбелязаха от фаул, мачът отиваше към хикс, тъй като и двата отбора нямаха положения", добави вратарят на Левски.

"Лесно във футбола няма, който и да е на баража - трябва да го победим, и то с категоричен успех. Левски трябва да е там, където му е мястото - в Европа", каза още Михайлов.

Попитан дали вече се е запознал с новия треньор на Левски Петър Хубчев, Михайлов отговори: "Аз го познавам от много години, няма какво да се запознаваме. Треньорът още не е представен, остават ни два мача."

"Все още не знам дали ще остана или ще си тръгна. Има си ръководство, имали сме един разговор с ръководството. Концентриран съм изцяло върху предстоящите два мача", каза още Михайлов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019