Президентът на БФС Борислав Михайлов определи календарната година като "добра" за националните ни тимове. Босът на Централата говори след последната контрола на "трикольорите", загубена с 0:1 от Украйна. Михайлов също така изрази притеснение за сина си Николай, който се контузи и ще бъде опериран.

"Приятелски мач, полезна проверка. Беше хубаво да завършим наравно. Според мен годината беше добра, говоря за националните отбори. Това е петият отбор от Евро 2012, с който играем контрола. Всички мачове бяха на ниво. Класирахме юношески отбори напред. Не е толкова лоша годината. Надявам се догодина да е по-добра", коментира Михайлов след проверката на стадион "Васил Левски".

"Положението с Ники е тежко, има скъсан менискус и разтегната връзка на коляното. Утре заминава за Холандия и после за Барселона, където ще го оперират. Явно в България има много лоши очи и дори да ходиш с червен конец на двете ръце, и червен гердан да сложиш, пак може да те стигне някоя клетва", заяви още Борислав Михайлов.