Президентът на БФС Борислав Михайлов отлетя с националите за Сърбия, където утре избраниците на Пламен Марков ще мерят сили с тези на Радомир Антич на стадион "Партизан" от 18:30 часа.

"Този мач е много важен за самочувствието ни. В последните няколко срещи не играем добре, това не можем да го отречем. Надявам се срещу сърбите да се представим на ниво. Резултатът няма значение в подобен двубой", каза Михайлов.

"Имаше достатъчно коментари за представянето на отбора до момента. Когато трябваше, аз вече повиших тон. Надявам се, че играчите са си взели поука", каза още президентът на БФС.

Той не подмина и темата за родното съдийство. "Вече 3 години основно се занимавам с този проблем. В България, а и в европейски мащаб никой не е успял да се справи със случващото се в съдийството. Нека нашите клубове първо да си гледат техните проблеми. Най-вече как се представят в отделните мачове и едва след това да коментират реферите", каза още Михайлов.

Шефът на БФС обеща, че базата на националните ни отбори ще е готова до края на 2009 година. Преди време сред футболистите имаше недоволство, че пътуват по различни стадиони, за да тренират. "База със сигурност ще има догодина. Не всички национални отбори имат собствена база. В чужбина отборите също пътуват. Терените, на които тренират нашите национали са достатъчно добри", завърши Боби Михайлов. /БЛИЦ