ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на БФС Борислав Михайлов говори пред медиите, след като откри нов тренировъчен комплекс в Несебър. Героят от САЩ`94 пожела успех на Левски и Лудогорец, които останаха единствените ни представители на европейската сцена, както и говори за националния отбор.

"Всичко е толкова равностойно във всички турнири и няма слаби отбори. Към момента не е добро представянето на отборите ни. Надявам се Левски и Лудогорец да продължат възможно най-дълго", коментира Михайлов.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Правилен е пътят за националния отбор. Това са играчите. И вие да правите селекцията не може да извикате други. С това разполагаме в момента. Нашият отбор е най-младият в Европа със сериозни треньори. Надяваме се да покажат постоянна игра в предстоящите мачове с Иран и Черна гора", продължи легендарният вратар и отправи призив към спортното министерство.

"Инфраструктурата е най-важното нещо - не само за футбола, а за целия спорт. Полагаме усилия, помагаме като футболен съюз чрез програмите на УЕФА и ФИФА. Само за последните 18 месеца сме построили нови 20 подобни обекта. Ако и министерството на спорта се включи в това нещо, ще има много повече възможности за младите, защото това основно се насочва към детско-юношеските школи", каза Михайлов.

"В Несебър наистина се прави много, похвали за кмета Николай Димитров и за Недялко Москов", добави президентът на БФС.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!