Продължават записванията на деца от 5 до 17 години за лятната футболна академия „Милан Джуниър Камп“, която ще се проведе от 3 до 8 юли в град Дряново. След супер успешното издание на Кампа през 2016-a, когато участие взеха рекордните 240 деца, тази година организаторите “C.R.E.A.M България” и ФК “Локомотив 1927” Дряново, съвместно с официалния представител на „Милан Джуниър Камп“ за България – Доминант Спорт Груп са подготвили поредица от изненади и още по-интересна и богата програма. Вече са ясни петимата треньори, които ще дойдат от Италия, за да посветят вниманието, времето и знанията си на децата. Това ще са Адриано Капобианко, Федерико Мацола, Алфредо Карамели, Лоренцо Мадалони и Даниеле Кашино. Те ще тренират младите български таланти, като най-добре представилите се деца от Кампа ще имат шанса да бъдат част от юношеската футболната академия в Милано догодина.

Всяко записано дете за „Милан Джуниър Камп Дряново“ получава пълен пансион (6 нощувки и храна по специален режим, координиран със специалистите по хранене от Милан), екипировка, състояща се от 2 броя фланелки, 2 чифта шорти, 2 чифта чорапи, 1 спортен сак на Милан, 1 тренировъчен потник, 1 официална футболна топка на Милан, както и напълно покрити транспортни разходи за всички пътувания на Кампа. Освен треньорите, за децата ще се грижат отговорници, както и медицински лица и охрана.

За родителите на най-малките участници има възможност за отсядане в същия хотел, където са настанени децата.

На финала на „Милан Джуниър Камп Дряново“ всяко дете ще получи на флашка, брандирана с цветовете на Милан, снимки от събитието, заснети от професионален фотограф.

Всички родители, записали децата си на Кампа, не само им помагат да се научат на дисциплина, отговорност и отборна игра, но и им помагат да се почувстват част от най-големите във футбола! „Милан Джуниър Камп Дряново“ е първата крачка на младите таланти към професионалното реализиране в спорта.

Подробности за Кампа от председателя на УС на ФК Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев (диджей Теди Джорджо) - ТУК!