С официална церемония и голям купон днес в Дряново бе закрит "Милан Джуниър Камп". Събитието приключи с огромна хореография, заснета с дрон от организаторите. За втора поредна година събитието събира в предбалканското градче повече от 150 таланти на възраст от 7 до 17 години от цялата страна.

В продължение на седем дни децата тренираха и живяха с треньори от Милан и техните български колеги, изживяха незабравими моменти и имаха възможност да развият своя талант и да усетят магията на големия футбол.

Генерален спонсор и организатор на "Милан Джуниър Камп Дряново 2017" беше C.R.E.A.M  България в лицето на г-н Валери Димитров, който в заключителните си думи по време на церемонията обяви, че и през 2018 г. Дряново отново ще посрещне "Милан Джуниър Камп". Инициативите през последните години са част от цялостната стратегия на г-н Ивайло Рачев от "Доминант Спорт Груп" - официален представител на Милан за нашата страна и Балканите, в България да се създаде и заработи целогодишна "Милан Академия".

От 1 до 6 август ще се проведе вторият за 2017 г. "Милан Джуниър Камп" - в град Бяла, който ще бъде и пето юбилейно издание. Най-талантливите деца сред участниците в двата лагера, през март 2018 г. ще отидат в Милано да участват в "Milan Junior Camp Day". 


Снимки: Радослава Кунчевска