Феновете на Миньор (Перник) ще предприемат ход на отчаянието и ще търсят спешна среща с премиера Бойко Борисов, пише "Тема Спорт". Ултрасите са подготвили писмо с молба за среща с министър-председателя, за да го запознаят с проблемите, които са на път да фалират пернишкия клуб.


"Г-н Борисов е спортен човек и сме сигурни, че ще направи всичко възможно да помогне на един от славните клубове в страната. Вече 5 месеца няма никакво развитие и сме силно притеснени. Сигурни сме, че премиерът гледа с еднакво око на всички отбори в България", споделиха от фенклуба на „чуковете”.


Запалянковците очакват днес срещу Берое любимците им да запишат трета победа в първенството и Миньор да се доближи максимално до зоната на спасението.


Старши треньорът на перничани Николай Тодоров отново ще заложи на Венци Иванов и Йордан Юруков в авангарда на отбора си, а в средата на терена ще действат Том и Илиян Илиев. Искрен Писаров пък ще има шанс да се докаже срещу бившия си клуб, като ще действа по левия фланг на атаката.