Проблеми с контузии тревожат треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев преди гостуването на Черноморец в Бургас. Мачът от 11-ия кръг на "А" група е в четвъртък от 16:30 часа на стадион "Лазур".

"Фарес Брахими, Иво Стоянов, Ванчо Траянов и Бибишков имат здравословни проблеми. Това е притеснение за нас, но в края на краищата имаме достатъчно играчи, които трябва да излязат и да защитят фланелката на Миньор. Надявам се да се покажем в най-добра светлина", заяви Стоев на традиционната си пресконференция.

На срещата с медиите присъства и защитникът на "жълто-черните" Борислав Стойчев. Той обеща Миньор да играе за победа на "Лазур", за да компенсира лошия резултат срещу Локомотив (София) в миналия кръг (1:2).
"Забравяме мача с Локомотив, в който направихме грешки, които ни костваха победата. Ще гледаме да победим в Бургас. Надяваме се да покажем съвсем друго лице. Излизаме да се борим за победа. Не е проблем, че ще играем на осветление, свикнали сме", коментира Борислав Стойчев.

"Пожелавам бързо и скорошно оздравяване на Херо", каза още треньорът на Миньор Стойчо Стоев.

Групата на Миньор за мача с Черноморец
Вратари: Чворович, Банков
Защитници: Христозов, Стойчев, Божиков, Марков, Михов
Полузащитници и нападатели: Траянов, Брахими, И. Стоянов, Том,Василев, Бибишков, Въндев, Павлов, Окечукво, Илиев, Цветков, Д. Стоянов