Закъсалият с парите Миньор (Перник) е предложил договор на двама футболисти от Марек, научи БЛИЦ. Това са централният защитник Цвятко Генов и халфът Асен Николов.

Ако двамата приемат, ще преминат при перничани без пари, тъй като в момента са със статут на аматьори. Това е и причината ръководството на Миньор да търси новите си попълнения основно от отборите във “В” група.

Освен като централен защитник Генов може да играе и като опорен халф и като ляв бек. При престоя си в Сливнишки герой през миналия шампионат 20-годишният футболист се изявяваше и като нападател.

Както е известно, в момента в Миньор тренировките са по желание, тъй като играчите, които все още са в тима не са получавали заплатите си от няколко месеца. С тима подготовка водят общо 18 човека, като не е ясно дали всички те ще останат и за началото на пролетния полусезон. Всеки от футболистите може да разтрогне договора си заради неизплатените възнаграждения, а единствената причина поради която стоят в Миньор е, че все още не са получи предложения от други отбори.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА