Нападателят на Миньор Франк Маду вече се готви наравно с останалите си съотборници и ще бъде на линия за срещата с ЦСКА в неделя от 18:00 часа. Повторен дебют за Миньор срещу „червените" ще запише и Адриан Олегов, съобщава "Меридиан мач".

Междувременно още един чужденец се присъедини към перничани и ще изкара пробен период. Ако бъде харесан от Николай Тодоров, той ще подпише с клуба, тъй като е свободен агент. Футболистът се казва Сюлейман Бах и е роден в Сиера Леоне. Бах е с британски паспорт, тъй като съпругата му е англичанка и няма да заема квота на чужденец, ако се стигне до трансфер в Миньор. Тъмнокожият футболист е с по-силен ляв крак и играе като офанзивен халф.

В същото време феновете на перничани ще стягат редиците преди гостуването в „Борисовата градина" в неделя. За същия ден от 13:00 часа председателят на Централния фенклуб Петър Илиев свиква Общо събрание, като е отправил покана към всички фракции. След сбирката, която е на стадион „Миньор", запалянковците ще отпътуват за столицата, за да подкрепят любимците си.