Френски нападател пристигна на проби в Миньор (Перник), обявиха от клуба. Става въпрос за 21-годишния Марк Монтиел. Той направи първа тренировка с "жълто-черните".

Футболистът ще изкара няколкодневни проби при перничани, за да може наставникът Стойчо Стоев да добие първи впечатления за качествата му. Не е изключено специално за него да бъде организирана и контрола.
За последно Монтиел се е подвизавал в тима от френската Лига 2 Гренобъл. Както е известно, там преди време играеше Христо Янев, както и бившият нападател ЦСКА Елиот Гронден.

Преди това в кариерата си Марк е преминал и през школата на Марсилия. Ако нападателят бъде харесан от треньора на перничани, той ще започне подготовка с жълто-черните през лятото. Интересното е, че така чуковете процедираха през есента и с друг французин - Фарес Брахими, и с американеца Нейтън Бърки.

В същото време стана ясно, че резервният вратар Николай Банков пък е извадил рамо на тренировката в понеделник, в която взеха участие само тези, които не играха срещу Берое. /БЛИЦ