ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Ръководството на Миньор (Перник) разпространи декларация по повод обвиненията, че отборът е легнал на "Левски" във вчерашния двубой. "Сините" с лекота спечелиха срещата от 10-ия кръг на "А" група с 4:0, като първото попадение беше куриозен автогол на Сабри Бумела още в началните минути. Шефовете на Миньор твърдят, че никой не им дава премии. От ръководството на пернишкия клуб дори обявяват, че са готови да се подложат на детектора на лъжата.

Декларацията на ръководството на Миньор:

Ръководството на ПФК Миньор Перник в лицето на изпълнителния директор ген. Йордан Димитров, административния директор Пламен Атанасов, спортно – техническия директор Пламен Гигов, старши треньора Николай Тодоров и неговия екип, категорично декларират, че в ПФК Миньор по никакъв повод и по никакъв случай не са получавани финансови средства от друг клуб. Нито като премии за победа срещу трети отбор, нито като бонуси и други финансови помощи.

Изпълнителният директор ген. Димитров е готов да предостави достъп до банковите сметки на компетентните органи, за доказателство, че по сметките на ПФК Миньор не са постъпвали парични преводи от други клубове. Цялото ръководство е готово да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже истинността на тази декларация. Условието е твърдящите противното да заплатят разходите по тестовете.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА