След проведено оперативно съвещание, ръководството и треньорския щаб на Миньор (Перник), направи разбор на изминалия полусезон, както и списък на играчи, на които няма да се разчита или ще бъдат преотстъпени през пролетта.

Бяха взети решения, относно предстоящата подготовка, информираха от пресслужбата на "жълто-черните". Уточни се програма на тренировъчния процес до 15.12.2010 г., както и една контролна среща със Септември (Симитли). Датата и мястото ще се определят тази седмица.

Набелязани са млади футболисти, които ще минат на проби преди отборът да излезе в почивка. Подготовката за втория полусезон ще започне на 12.01.2011 г. с тренировка на стадион "Металург" от 14 часа.

Ръководството и треньорите, вече имат набелязани футболисти от България и чужбина, които ще бъдат част от отбора по време на лагерите. Първият ще се проведе в Благоевград от 16 до 28 януари. Предвидени са три контролни срещи. На 4 февруари е планирана проверка преди отпътуването за втория лагер (06.02 – 19.02.2011 г.), който традиционно ще се проведе в Алания (Турция). Там футболистите ще имат още четири контроли. /БЛИЦ