Изпълнителният директор на Миньор ген. Йордан Димитров заяви пред „Тема Спорт", че пролетният полусезон е спасен и тимът ще направи всичко възможно да не изпадне в “Б” група. Перничани излизат днес срещу Пирин (Гоце Делчев) у дома от 15:30 часа.

„Мача с Пирин (Гоце Делчев) и пролетния полусезон ще ги доиграем благодарение на Христо Ковачки. Беше важно тези пари да ги има и това е основното. Достатъчно е. Оттук нататък аз ще продължа да търся фирми и спонсори, които да помагат на Миньор. Ще направим всичко възможно да се спасим от изпадане", коментира шефът на перничани.

„Ще потърсим и още играчи. Разговарял съм с двама-трима футболисти, които са играли в Европа. Трябва още да подси­лим тима. Лошото е, че всичко се прави в движение, но нямахме друг избор", продължи генерал Димитров.

„Благодаря на феновете за търпението и помощта. Те не стояха безучастни. Призовавам ги да подкрепят тима днес срещу Пирин Гоце Делчев. Вярвам, че ще победи и успехът ще е за тях. Всички заедно показахме, че пернишкият дух е несломим", завърши изпълнителният директор на “жьлто-черните”.