Мирослав Иванов коментира победата на “Левски” с 3:1 срещу Черноморец в Бургас. Халфът отново бе един от най-добрите за “сините”.

“Труден мач, Черноморец е добър отбор. Щастлив съм, че победихме и това беше важно за нас. Има напрежение в “Левски”, само победите ще ни дадат спокойствие. Важно е за нас да побеждаваме”, заяви Мирослав Иванов.

На въпрос за сравнение с Лудогорец, халфът коментира: ”Смятам, че футболистите на “Левски” са най-добрите, през месец май ще кажем кой е по-добър. Сега е рано, към момента Лудогорец е преди нас, но първенството едва сега започва и има много време. Надявам се през месец май да сме на първо място. Не забравяйте, че отборът на “Левски” се прави в движение. Бил съм в Лудогорец и знам колко време им трябваше да заиграе така, както го прави сега. Отборът не се прави за ден, два, седмица или месец. Недейте да бъдете толкова критични, имайте търпение. “Левски” е под натиск, нормално, знаете какви резултати се получиха. Съвсем нормално е това напрежение да си окаже влияние върху играта и резултатите. Трябва време, за да се получи отбор, сега играем повече като единици.”/БЛИЦ