Мирослав Иванов за пореден път говори открито пред журналистите и не спести нищо. Халфът коментира след поражението с 0:1 от Берое в Стара Загора.

„Не знам дали има дузпа или няма. И да има, и да няма не можем да се оправдаваме със съдийството. Не знам защо не се получи. Питайте Тони Здравков за нашата игра. Знаете в България как е - когато един отбор поведе срещу „Левски“, прибира се назад и чака. На мен не ми е приятно да бъда резерва, естествено, че не ме устройва. След смяната на Йоканович се чувствам резерва. Нямам представа защо съм резерва. Питайте хората, които определят състава. Аз съм футболист, той е треньор, не мога да ходя да му искам обяснения. В предишния мач играх, явно не съм се представил на ниво и така.“, коментира Мирослав Иванов.

„Левски“ е задължен да изглежда по сериозно срещу ЦСКА. Да обещавам победи и титли след днешната загуба е безсмислено. За играта питайте треньора. Всички се стараем, но загубихме. Имахме положения, но не ги вкарахме. Хората си вкараха дузпата и ни победиха“, завърши Мирослав Иванов./БЛИЦ