Мирослав Иванов коментира загубата на “Левски” с 0:2 от Лудогорец. Халфът се върна на Герена, след като напусна тима от Разград.

“Какво да ви кажа, тежко е, тежко е. Те си вкараха положенията, ние не успяхме. “Левски” първо трябва да направи отбори, след това да започне да мисли за титли и такива работи. Всичко друго е самозаблуда. Най-лесно е да обещаваме. Най-лесно е да говорим всеки ден, че ще станем шампиони. Няма смисъл да лъжем хората. Факт е, че отборът не играе както трябва. Трябва да играем както през второто полувреме. Трябва да сме реалисти", заяви откровено Мирослав Иванов.

“Второто полувреме играхме с желание, трябваше така да бъде и през първото. Но отборната игра ни куца. Нормално е, трудно е, всяка седмица идват нови футболисти. Надявам се да започнем да играем като отбор. Второто полувреме показахме дух и желание и с работа “Левски” ще започне да побеждава,“ добави още халфът.

„Ранният гол малко обърка нещата. Отборът е млад, аз може би бях най-опитният на терена днес и затова се стъписахме. Няма какво да се лъжем, има напрежение, видно е. Това се преодолява с победи. На “Левски” му трябват победи, нищо друго,“ завърши Иванов.