Бившият бразилски играч на Славия Джери Перейра, който в момента е футболен агент, разкри, че нападателят на Лудогорец Мишел Платини е плащал заплати на чистачките, докато е играл за ЦСКА. Перейра разкри, че търси двама играчи за „червените“ по молба на Стойчо Младенов.
 
„Аз предложих Платини на Лудогорец. В Разград няма само добри футболисти. Той е особен характер. Като взе две заплати от ЦСКА, започна да раздава пари на чистачките и на други хора от администрацията на клуба, които не бяха получавали възнаграждения от няколко месеца. Не е лош човек, но е странен. Дори и на мен ми се разсърди. Помоли ме да питам ръководството на Лудогорец нещо, след което си изключи телефона и спря да ми вдига. Такъв е Платини“, заяви Джери Перейра.
 
„Има много критики срещу Стойчо Младенов. Този човек обаче прави чудо в ЦСКА. Събира разни футболисти и отборът е трети. От нищо прави нещо. Говорих с него, искаше двама играчи. Търся, но желая да намеря качествени. Моята цел е не да доведа някой и да кажа, че имам представител в ЦСКА, а наистина да намеря качествен футболист. Проблемът е, че със заплатите, които плащат на „Армията“, трудно може да се вземе класен състезател. Марсиньо е доволен, че играе в ЦСКА, но спокойно би взимал три пъти повече пари в друг отбор“, допълни бразилецът.