Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че се надява Любослав Пенев да продължи да води тима.
“Любо Пенев подаде оставка, но е треньор на ЦСКА, тъй като утре се събира Управителния и Надзорния съвет и ще решим. Утре ще обявим нашето решение. С Любослав Пенев съм бил приятел от много години и не съм си развалил отношенията. Предполагам, че ще продължим заедно нататък”, каза Димитър Борисов в БНТ1 като по този начин намекна, че Пенев може и да остане начело на ЦСКА и след утре.

“Любослав Пенев още от самото начало каза, че тези футболисти ги отстранява от тренировъчния процес, а не от първия отбор. Те не са реабилитирани, тъй като не са наказани. Те са върнати в тренировъчния процес и къде ще играят, зависи от Любослав Пенев.

Бях с момчетата във вторник вечерта, те не знаят какво е станало, и аз не знам. Нищо не ми казаха, а и не питах никого. С Лъчезар Танев се видяхме в Базел и дума не ми каза по този въпрос. Щом знае нещо за случая в Горубляне, да вземе да го изясни”, допълни още босът на “червените”.

“До сега Любо имаше 100 процента спортно техническа власт. Готови сме да му дадем и 200 процента. Ние нарочно нямаме спортно-технически директор. При нас за всичко отговаря Любо Пенев”, каза още Борисов.

“Не дължим 6 милиона на бюджета. Ето, отговарям на г-н Батков. Дължим 1,8 милиона на бюджета без лихвите. Имаме обезпечение за дълговете ни към НАП. Наистина дължим суми към спортното министерство и там ни е по-сложния казус. Но съгласете се, че ние сме и единственият клуб, който плаща наем”, завърши собственикът на ЦСКА./БЛИЦ