„Двата тима се познаваме много добре, така че трудно може да се изненадаме. Повече от ясно е, че излизаме за победа,  но аз искам и държа  да покажем добър и качествен футбол”, заяви на пресконференция старши треньорът на Левски Николай  Митов преди мача с ЦСКА. Дербито е в събота от 17 часа на  Националния стадион.

„Аз не мога да коментирам публично дали сме в подем. Това ще го кажете вие, журналистите. Но моето желание е да играем по-добре и по-добре. Важното е да има създаваме положения, да се излиза на ситуации, но по-важното е да ги реализираме. Срещу Локо (Пловдив) влязоха пет от пет, но с Дунав нещата не се получиха и поради тази причина срещата завърши наравно.

На облекчен режим са Веско Минев и Яблонски, но мисля, че днес ще тренират заедно с нас, така че нямаме особени здравословни проблеми.

Що се отнася до младите – аз им давам шанс и те трябва да се възползват. Когато го правят, когато се представят добре, значи израстват и вървят в правилната посока. Това се отнася както за Станислав Иванов, така и за останалите талантливи футболисти в нашия отбор”, добави наставникът  на „сините”.