Треньорът на "Левски" Николай Митов определи титулярите за гостуването на "Ботев" (Враца), което стартира в 18:00 часа. Вратата на "сините", както се очакваше, ще пази бившият страж на домакините Михаил Иванов, който беше привлечен през зимата на "Герена" именно от състава на врачани. Пламен Илиев е на пейката, а не само на него е дадена почивка преди тежките два мача следващата седмица - финалът с Берое на 15 май и битката за титлата с Лудогорец на 18-и.

Сред титулярите на "Левски" този път ги няма Дъстли Мулдер, Даниел Димов, Димитър Везалов, Христо Йовов и др.

На десния бек Митов се доверява на Роман Прохазка, който заменя Мулдер. Йордан Милиев и Ромен Ели ще бъдат двойка централни, а най-вляво на защитата ще е Орлин Старокин.

Опорни халфове във Враца започват Станислав Ангелов и Стефан Велев. По крилата ще играят Илиян Йорданов и Гари Родригес, а зад Базил де Карвальо е Рене Михелич.

Levski_.jpg
"ЛЕВСКИ": 89.Михаил Иванов, 8.Роман Прохазка, 55.Йордан Милиев, 3.Ромен Ели, 6.Орлин Старокин, 4.Станислав Ангелов, 77.Стефан Велев, 22.Илиян Йорданов, 11.Гари Родригес, 29.Рене Михелич, 19.Базил Де Карвальо
Резерви: 23.Пламен Илиев, 13.Димитър Везалов, 2.Дъстли Мулдер, 25.Даниел Димов, 30.Антонио Вутов, 10.Христо Йовов, 9.Жоао Силва





"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ