Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев остана недоволен след загубата с 0:2 като гост на Марица в срещата от междинния 14-и кръг на Югоизточната "В" група. Заради издънката "шейховете" изостават с 8 точки от лидера Ботев (Пловдив), който е и с мач по-малко.

"Инициативата като цяло бе в нашия отбор, но не можахме да създаваме голови опасности пред вратата на Марица. Поведоха ни след статично положение, второто им попадение бе след чиста засада, но на нас тези неща вече не ни правят впечатление. Няма и смисъл да се оплакваме, защото ставаме смешни, ако все търсим вина у съдиите", заяви Митрев след срещата.

"Имаше няколко фрапантни случая обаче, когато наш футболист излизаше на чиста позиция, но едно от момчетата, които подават топки на пистата, хвърли втора на терена и спря атаката. Такива селски номера явно са нормални за България. Иначе Марица е доста добър отбор. Показаха коректна игра, млади момчета, които играят футбол", каза още изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев. /БЛИЦ