Централният защитник на Пирин Радослав Митревски заяви, че твърдо напуска отбора и вече е уведомил ръководството за своето решение.

"Цяла седмица не съм спал докато взема решението да напусна отбора. Много работи ми се насъбраха и вече не издържам. Много глупости се правят в Пирин. Не съм взимал пари в последните 6 месеца и бях решил да играя до лятото за Пирин без пари, за да може да се спаси отбора. Акционерите от групировката Г-15 или по-точно Петър Байкушев не са причина да напусна, напротив - те ме караха да остана до лятото", сподели пред е-79 Митревски.

"Емил Наков ми призна, че фенове от "Пирин СС" са отишли при него да го карат да ме изгони, защото съм бил доверен човек на Петър Байкушев. Тези фенове 2 години не спряха да ме псуват, дори когато играя добре. Постоянно съм се страхувал да не сбъркам в защита, за да не почнат пак да ме обиждат. Не искам обаче да обвинявам никого за моето напускане. Някой ден пак ще се върна в Пирин, дали като футболист или треньор времето ще покаже, но има хора, които никога няма да могат да се върнат", каза още Митревски, който в момента очаква оферти. Той не изключи възможността да подсили втородивизионния Септември (Симитли). /БЛИЦ