Новият селекционер на националния отбор Младен Кръстаич готви изненада за футболната общественост в България. Очаква се сръбският специалист да повика нападателя на ЦСКА 1948 Алекс Колев за предстоящите мачове от Лигата на нациите с Гибралтар (23 септември) и Северна Македония (26 септември), пише „Тема Спорт“.

Острието на "червените" има 10 мача и 5 гола за младежкия национален отбор. За представителния ни тим обаче няма записан мач, въпреки че има повиквателни, но остава неизползвана резерва. 29-годишният Колев започна като титуляр в петте мача на тима си от началото на сезона. Той не успя да се разпише до момента, но пък се отличи с две асистенции.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Още трима играчи от ЦСКА 1948 са попаднали в полезрението на Кръстаич. Това са вратарят Даниел Наумов, лидерът Ивайло Чочев и Георги Русев. Последните двама имат общо 10 гола от старта на сезона. Чочев има шест попадения, а Русев е с четири.

Още на 5 август БЛИЦ писа, че Георги Русев е попаднал в полезрението на новия селекционер на националния отбор. Преди три дни пък информирахме, че халфът на Вердер Илия Груев-младши също е харесан от Кръстаич. Очаква се сърбинът да обяви група от 30 играчи за предстоящите два мача на националния отбор.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК