Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не беше никак доволен след измъчената победа с 2:1 при гостуването на Черноморец в Бургас. Специалистът каза след двубоя от 24-ия кръг на "А" група, че единственото хубаво нещо за "армейците" са спечелените три точки.

„Откровено казано не сме доволни от играта, но победата бе важна. Резултатът е положителен. Бяхме изненадани от агресията в играта на Черноморец. Имаше много грешки от наша страна. Не може да оставяме мача на кантар през цялото време. В края на краищата постигнахме целта си. Нивото, което показахме обаче не бе добро", заяви Стойчо Младенов.

"Като първи мач беше нормално да има сприхавост, прибързаност. Имахме за цел победата на всяка цена и я постигнахме. Надявам се това да ни даде самочувствие за следващите мачове. Феновете не заслужават такова поведение от играчите ни. Имаше напрежение, бързахме да стигнем до гола. Ние си знаем проблемите. Работим за отстраняването им", каза спецът.

"Убеден съм, че от мач на мач Омар Косоко и Ди Вани ще навлязат в по-добра форма. Очаквах повече от Ди Вани днес, но все пак той още не е в оптимална форма", добави Стойчо Младенов.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ