Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира желанието на Лудогорец да бъде извършен допинг контрол след реванша от 1/16-финалите за Купата на България. Двубоят е в събота от 13:30 часа на "Васил Левски", а както е известно, "червените" спечелиха първата среща в Разград с 2:1. Младенов говори по много теми, а освен, че се изказа ласкаво за Тодор Батков, също така сподели, че футболистите на ЦСКА тичат като коне, защото на "Армията" ги зобат здраво, обаче никой не може да ги хване.

"Нищо не ни притеснява преди реванша. Излизаме за нова победа. Трябва да се представим на ниво, предвид положителния резултат в първата среща. С ядрото, с което разполагаме, ще направим нужното, за да излезем победители", каза Младенов.

Специалистът коментира искането от страна на Лудогорец за допинг контрол след двубоя - "Няма нищо лошо в това. То е еднакво за двете страни. Бих се пошегувал, че ние зобим футболистите здраво, но не могат да ни хванат. Тичат като коне. Но виждате, че никой не може да ни хване. Хванаха ни един път, но при мен не могат. Много професионално е от тяхна страна, ние бихме направили същото."

"Не мисля, че ще има голямо значение психиката в този мач. Преимуществото е на наша страна, имайки предвид крайния резултат от първата среща. След това всичко се концентрира в разположението на топката и движението на отбора като цяло. Спокойствие, това е", продължи Младенов.

"Мнението ми е същото, както за всички останали съдии. Докато няма натиск върху тях, ще се представят добре", каза наставникът на ЦСКА по повод назначението на рефера Станислав Тодоров.

"Нямаме нов напуснал, да благодарим на Господ (б.р. - преди дни от "Армията" си тръгна Александру Пакурар). Имаме добър колектив и сме задължени да завършим сезона с положителни резултати. Дай Боже да победим във всички оставащи мачове. Доволен съм от феновете, благодаря им. Надявам се в събота да дойдат повече хора. Знам какво е тяхното разочарование, но нека не се изнервяме и не мислим негативно", коментира още Стойчо Младенов.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА