ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от най-известните тартори на агитката на Левски Любомир Костадинов предприе нова атака срещу треньора Николай Костов. Повод за това е вчерашната тежка загуба на „сините“ с 0:3 от чешкия Баник (Острава).

Костов въобще не е харесван от феновете, заемащи сектор „Б“ на „Герена“. Те започнаха по-сериозните си атаки срещу него, след като 60-годишният специалист се оплака от използваната пиротехника от агитката. В свои публикации те се обръщат към треньора на Левски с Кольо или Колю.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Колю, сигурен съм, че отново си доволен!“ написа Любомир Костадинов на профила си във „Фейсбук“ след загубата на Левски.

„Изглежда, че Колю ще е първия треньор в историята на футбола, уволнен заради слаби резултати още в подготовката“, допълни Младежа часове по-късно в нова публикация.

Фенове на Левски в социалните мрежи недоволстват от факта, че Николай Костов не анализира представянето на отбора си след контролите пред телевизионните камери. Вместо това за втори път след мач пред медиите говори младият халф Асен Митков.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!