ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Един от тарторите на феновете на Левски Любомир Костадинов публикува на профила си във „Фейсбук“ коментар, с който изрази разочарованието си от жителите на петричкото Самуилово, които не са го подкрепили в ролята на кандидат за общински съветник. В изявлението си в социалната мрежа Младежа говори за предателство и тежка загуба.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ПУБЛИКАЦИЯТА НА ЛЮБОМИР КОСТАДИНОВ
“Благодаря на всички над 500 човека, които се доверихте на мен и хората от водената от мен листа за общински съветници на община Петрич! ”Благодаря” и на онези заради, които най-вече се кандидатирах, онези от село Самуилово, онези които от 464 гласували, само 63-ма повярваха в мен!!! Бях готов да ви служа и да ви помагам!!
Явно не е важно какво си направил за селото през последните 8 години, а важно е да “забогатееш” с 100 лв за един ден! Срам!
Загубих тежка битка! И не съжалявам, че няма да съм част от новото управление на община Петрич, най-вече съжалявам, че бях предаден от хора, които 8 години считах за единомислещи, приятели и хора на които може да се разчита! Най-много боли от предателството!
Преживях подобно предателство, преди години по линия на фанатичната ми левскарщина. И поне съм се научил да се изправям ще преживея и това предателство и ще стана дори още по-силен, а всички вие, предатели, ще си останете същите дребни и слепи за прогреса душички! Загубих битка, но прозрях много неща!”