ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Младежкият национален отбор на България ще изиграе четвъртата си среща от евроквалификациите. Днес от 16:00 часа възпитаниците на Михаил Мадански гостуват на Русия и ще се борят минимум за точка, която ще е особено важна, след като преди няколко дни допуснаха гол от Естония в 95-ата минута и не успяха да вземат 3 точки. България все още е лидер в групата със 7 точки, а Русия и Дания са след нас с по 6, но и двата тима са с мач по-малко.

В нашия отбор има доста кадрови проблеми. Заради контузии от състава отпаднаха капитанът Георги Терзиев и друг бранител - Илия Мунин. Иван Горанов и Антон Недялков, но са с леки наранявания, но по всяка вероятност ще бъдат титуляри.

Селекционерът на Русия Николай Писарев обаче разполага с доста талантливи футболисти, начело с централния нападател Павел Соломатин, който наскоро беше преотстъпен от Динамо (Москва) на Анжи. Тимът играе стабилно, а домакинският фактор също ще се отрази.
rusiq.jpgРусия (21) - България (21) 2_1.jpg
16:00 часа, стадион "Арена Химки"
Съдия: Андреас Екберг (Швеция)




Вероятни състави:
Русия: Егор Бабурин, Петър Тен, Илия Зуев, Алексей Никитин, Дмитрий Голубьов, Владимир Обухов, Павел Могилевец, Александър Козлов, Константун Базелюк, Роман Емелянов, Павел Соломатин
Селекционер: Николай Писарев

България: Димитър Евтимов, Антон Недялков, Ангел Грънчов, Асен Георгиев, Иван Горанов, Симеон Славчев, Ивайло Чочев, Антон Карачанаков, Едисон Йорданов, Радослав Кирилов, Живко Петков
Селекционер: Михаил Мадански