Националният младежки отбор на България, който утре от 18:00 българско време ще играе предпоследната си европейска квалификация в своята група като гост на Черна гора, най-сетне успя да кацне на летището в Подгорица.

Това съобщи селекционерът Михаил Мадански, обезпокоен, че предварителната програма на гостуването трябва сериозно да се промени. Известно е, че отборът, който отпътува от София вчера сутринта с полет през Виена, същия ден не успя да стигне до Подгорица (най-вероятно поради лошото време там), защото самолетът с нашите се върна обратно в Австрия, където групата прекара едно денонощие в очакване да продължи пътуването си.

Наводнените терени в Подгорица са на път да провалят и официалната тренировка на нашия отбор. Тя трябва да се проведе на стадиона на Будочност, но теренът все още не е в състояние за игра. /БЛИЦ

ИЗБРАНИЦИТЕ НА МАДАНСКИ ЗА МАЧА С ЧЕРНА ГОРА
Вратари: Стефано Кунчев (Славия), Ник Дашев (Черноморец Бургас)
Защитници: Атанас Дреновички (Славия), Симеон Иванов (Райо Валекано, Испания), Георги Терзиев (Черноморец Бургас), Християн Попов (Локомотив Пловдив), Кристиян Велинов (ЦСКА), Илия Миланов (Литекс)
Халфове: Георги Миланов (Литекс), Момчил Цветанов (Литекс) и Александър Цветков (Литекс), Венцислав Бенгюзов (Брестник), Веселин Марчев (Локомотив Пловдив)
Нападатели: Страхил Попов (Монтана), Георги Костадинов (Черноморец Поморие), Александър Киров (Левски), Ивелин Василев (Осасуна, Испания), Мартин Тошев (Черноморец Бургас)