Младежкият национален отбор може да остане без селекционер, твърди вестник "Тема спорт". Българският футболен съюз е на път да взме решение отборът да няма постоянен наставник, на който да се плаща излишна заплата, тъй като така или иначе тимът ще играе предимно безмислени контроли и протоколни срещи в следващите две години. "

Младите лъвчета" не успяха да се класират за предстоящото европейско първенство през 2011 година, нито за Олимпиадата през 2012 година. Така тимът ще се бори едва за еврофиналите през 2013 година. Тогава обаче играчите в настоящата селекция вече ще са на възраст, която няма да им позволява да играят в младжкия национален отбор.

"Трябва да налагаме момчета от набор `92 и `93, които да станат гръбнака на бъдещия отбор, който да се бори за класиране на Евро 2013", заяви по този повод човек с отговорен пост във футболната централа.

Както е известно договорът на последния селекционер Иван Колев изтече и не е продължен след провала в квалификациите за Евро 2011. За негови заместници се спрягаха Илиан Илиев и Сашо Станков, но по всичко личи, че никой от тях няма да получи поста./БЛИЦ