Младежкият национален отбор на България завърши 0:0 с Чехия във втория си мач от турнира във френския град Тулон. Българите могат да съжаляват, че не си тръгнаха с победата, след като в даденото от съдията продължение реферът от Япония не даде чиста дузпа. Резервата Димитър Велковски нахлу в наказателното поле, където бе спънат от съперников играч, но арбитърът отсъди само корнер. При повторенията ясно се видя, че фаулът е очевиден.

В първия си нашите младежи загубиха с 0:1 от домакините Франция след гол в края и така имат една точка в актива си. Чехите от своя страна имаха две победи - 1:0 над Мали и 2:1 над Мексико преди мача с нашите и са лидери в групата със 7 точки.

По-рано през деня Мексико и Мали направиха 3:3 и в момента са с по една точка. Втори са домакините от Франция с пълен актив от 6 точки след два мача.

Съставът на България: Георги Китанов, Радослав Терзиев, Пламен Гълъбов, Георги Радев, Лазар Марин, Милен Гамаков, Кристиян Малинов, Антонио Вутов (41- Радослав Цонев), Кирил Десподов (75- Димитър Велковски), Александър Георгиев (66- Божидар Краев), Георги Минчев.