Звездата на Рилски спортист и младежки национал Станко Йовчев направи любопитен коментар отностно размера на мъжкото достойнство и големината на женските гърди.

"Размерът винаги има значение, особено ако правиш тройка с две жени. Щом дамите имат претенции относно размерите на мъжете и постоянно ги обсъждат, да не си въобразяват, че при нас положението е различно, но все пак естествените гърди са най-секси", сподели пред "Стандарт" Станко Йовчев.

"Впечатлението ми от разменената информация е, че едни жени обръщат внимание на мерките, други на начина на действие", заяви още талантливият нападател.

"Колкото и нескромно да прозвучи, никога не съм имал проблеми с жените. Чувствам се харесван мъж. Винаги съм бил в полезрението на нежния пол, дори съм попадал в очите на някой мъж, но там шансовете са нулеви. Непрекъснато се старая да дарявам жените с любов, внимание и други нещица. Никога не съм бил груб към жена, винаги е интересно около мен. Аз съм добро и послушно момче", добави Станко, който е трикратен шампион с юношите на ЦСКА. /БЛИЦ