Младежкият национал Александър Колев се надява да заиграе в "Левски", разкривайки любовта си към клуба от "Герена". 21-годишният нападател изрази съжаление от пропуснатата победа на неговия отбор Геел над Антверп и допълни, че много искал да я посвети на "сините" от София.

Геел изпусна успеха срещу тима от Антверпен в последните две минути и в крайна сметка срещата завърши 2:2. Роденият в София Александър Колев откри резултата в началото на второто полувреме, след като изпревари вратар и защитник и с левия крак опъна мрежата. Така той увеличи серията си на 4 поредни мача с голове в личната си сметка.

"Тъй като от малък съм фен на "Левски", много исках да посветя победа на любимия ми отбор. За съжаление пропуснахме успеха, но посвещавам попадението си на "синия" клуб. Дано в следващия мач да стигнем до пълен успех, който също ще бъде за "Левски", отсече Александър Колев, който през зимната пауза се очаква да се раздели с Геел.

С изказването си младежкият национал напомни за големия резил срещу Антверпен през 1989 година, когато белгийците сътвориха един от най-драматичните обрати в историята на европейския футбол. ФК Антверпен губеше с 1:3 срещу "Левски" у дома, но успя да обърна резултата до 4:3 за 5 минути на 26 септември 1989-а. Първият мач в България бе завършил 0:0 и така "сините" станаха за смях.