ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Младежкият ни национален отбор ще изиграе контролна среща с Локомотив (София). Проверката е планирана за 21 март (четвъртък) на стадиона в "Надежда" и се явява генерална репетиция за формацията на Александър Димитров преди гостуването на Полша. Евроквалификацията е на 26 март (вторник). 

БЛИЦ разбра, че щабовете на младежкия ни национален тим и Локомотив (София) са се разбрали в проверката да вземат участие титулярите на "железничарите", включително чужденците, като условията е Данило Дончич да приложи същата схема, с която играят поляците. Така селекционерът Сашо Димитров ще тества възпитаниците си при идентична игрова ситуация, каквато се очаква да бъде и в гостуването от евроквалификациите. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Треньорът на младежкия ни национален отбор настоявал за провеждането на контролна среща преди мача с Полша, тъй като не е събирал футболистите си на лагер от ноември. 

Припомняме, че последната среща на България U21 беше гръмката победа с 6:0 над Естония. Формацията ни е на третото място в групата си с 9 точки, а Германия и Полша имат по 12 т.

Александър Димитров не предвижда промени по състава и се очаква да повика същите играчи от лагера през ноември.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!