След като преди година защитникът на ЦСКА Павел Виданов разгневи пуританите с признанието, че иска да прави секс в самолет, сега неговите думи изглеждат като приказка за "лека нощ" в сравнение с изповедта на младия нападател на Левски Боян Табаков. В предаването "Неудобно" той разкри шокиращи неща от личния си живот.

"Шест пъти за една нощ е сексуалният ми рекорд. Партньорката ми направо ме измори", обяви роденият в Хасково голаджия, който не скри огромното си самочувствие с думите, че в Левски единствено Георги Иванов-Гонзо е по-силен нападател от него и мечтата му е да играе в Реал (Мадрид), за което има реални шансове, пише "Тема Спорт".

"Аз атакувам на терена, но не и при жените. С тях съм срамежлив и предпочитам да излизам с какички. Това е модерно, но според мен не е нормално момиче на 18 години да ходи с чичковци. Българките са лесни жени. Сещам се за такива, но не искам да споменавам имената им", каза още Табаков.

"Случвало ми се е да отида на дискотека без жена, но след това съм се прибирал с жена. Е, понякога съм съжалявал и съм се молил да свърша по-бързо и тя да си ходи. Обичам секса. Всичко в него ми е любимо и обичам да го правя на нестандартни места. Правил съм го на улицата след дискотека. Мечтата ми е да правя секс на всичките седалки на стадиона. Не съм правил френска любов на жена и нямам желание. Предпочитам естествени гърди пред силикона", каза още младокът, който за финал обяви, че жените са доволни след полов акт с него "въпреки че не давам всичко от себе си, за да има развитие." /БЛИЦ