Юношите младша възраст на Левски, родени след 1992 година, се класираха драматично за полуфиналите на държавното първенство. Възпитаниците на Християн Войнов загубиха с 0:3 в четвъртфинална среща-реванш от Черно море като гост и пропиляха аванса си от първия мач в София, който завърши при същия резултат.

При последвалите дузпи обаче столичани показаха по-голямо хладнокръвие и победиха с 5:3. Иван Стоянов, Иван Горанов, Атанас Георгиев, Асен Георгиев и Кирил Димитров бяха точки от бялата точка, което в крайна сметка класира Левски напред.

Както е известно, детският тим на Левски от набор 1994 година също е полуфиналист в шампионата в своята възрастова група. Момчетата на Петър Петров вчера победиха Спартак (Пловдив) с 3:0 на "Герена" и с общ резултат 4:1 продължават борбата за трофея.

Левски има възможността на класира и третия си отбор от школата на полуфинал, ако утре юношите старша възраст, родени след 1990 година се справят при гостуването си на Спартак (Плевен). В първата среща "сините" победиха с 2:0./БЛИЦ