Младшата възраст на Пирин (Благоевград) загуби с 1:2 от Литекс в среща от Елитната юношеска група до 17 години, играна на базата в Рилци.

"Орлетата" поведоха в резултата с гол на Ибраих Мехремски, но след това допуснаха обрат. През второто полувреме възпитаниците на Стойне Илиев бяха много изнервени от някои отсъждания на рефера от Сандански Иван Бабанов и дори завършиха мача с човек по-малко. Червен картон получи Кузма Драчев за реплика към рефера.

В четвъртък възпитаниците на Стойне Илиев направиха 1:1 с Черноморец (Бургас) и поне засега са на 4 точки от зоната на изпадащите, пише е-79. През миналата седмица "орлетата" победиха като гости в отложен мач минаващия за най-силен отбор у нас в тази възраст отбор на Чавдар (Етрополе) с 3:1. Почти целият отбор от школата на Христо Стоичков участва на Световните ученически игри в Бразилия и затова двубоят бе отложен.

В тази възраст малките "орлета" имат много повече победи като гост, отколкото като домакин и заради това са по-назад в класирането.

При старшата възраст в понеделник Пирин гостува на "Левски". /БЛИЦ