Александър Александров-Кривия ще бъде освободен от “Ботев” (Пд), научи БЛИЦ от достоверни източници. Ветеранът е набеден за главен виновник за скандалите, които тресат “канарчетата”. Пловдивчани се препънаха у дома срещу Нефтохимик в първия си мач от пролетния дял на Източната “Б” група. Двубоят завърши 1:1, като домакините изравниха чрез Петър Атанасов.
 
Публична тайна е, че треньорът Милен Радуканов не се разбира с малка част от футболистите. Според наша информация става въпрос за трима играчи, единият от които е Александър Александров. На Кривия му било постоянно криво, че не е твърд титуляр и редовно сипел огън и жупел зад гърба на 39-годишния наставник.
 
“Днес или утре ще има сбирка на ръководството. Ще бъдат взети важни решения. Какви са те – ще ги запазим в тайна. Имайте търпение, никой няма да скрие новината. Всички, които обичат “Ботев”, ще разберат за какво става въпрос. Не е изключено някои футболисти да бъдат отстранени от отбора. Засега поне нямаме намерение да отстраняваме Радуканов. На този етап той остава начело на клуба”, съобщи източник на БЛИЦ от ръководството на най-стария пловдивски отбор.