Черно море е единият от отборите, проявяващ сериозен интерес към Тодор Янчев, предаде кореспондентът на БЛИЦ от Варна. Легендарният “армеец” е бил потърсен лично от новия треньор на варненци – Георги Иванов, след като разтрогна договора си с ЦСКА. Сърцатият полузащитник напусна обиден клуба, където преминаха повече от 10 години от футболната му кариера.
 
Самият Янчев призна, че вече е получил две оферти. Другата е от Нефтохимик, където той игра до 2000 година, след което премина на “Армията”. Отделно се говори, че и трети клуб е набелязал родения в Казанлък футболист. Става въпрос за Черноморец на Херо.
 
Сигурни източници разкриха, че Гонзо на два пъти е разговарял с Тодор Янчев. Любимецът на Сектор “Б” държал на всяка цена да привлече “червения” боец в Черно море, но халфът не му е дал утвърдителен отговор. Георги Иванов обаче бил готов да изчака, тъй като до старта на пролетния полусезон – 2 март, има още доста време.
 
“Двамата вече не сме в отборите, които обичаме. Тръгнахме си по един и същи начин. Но животът продължава. Искам на всяка цена да бъдеш в моя нов тим, тъй като можеш много да ни помогнеш. Набори сме, но ти още има какво да дадеш на терена”, твърдял 36-годишният Гонзо.

Запознати обаче твърдят, че Тодор Янчев е най-близо до Нефтохимик, откъдето също са готови на всичко, за да го привлекат.
"А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА