Монтана продължава да се подсилва с футболисти за новия сезон. Поредното попълнение е Деян Христов, който подписа договор за 1 година, разбра БЛИЦ.

Нападателят наскоро стана свободен агент, след като беше обявен за ненужен в "Ботев" (Пловдив). Христов бързо се споразумя с ръководството на Монтана и се очаква да замени Луис Едуардо в атаката на тима. По-рано ви съобщихме, че бразилският голмайстор предпочете да заиграе в Етър.

Монтана привлича още и юношата на ЦСКА Георги Василев. Договорът на младока е за 3 години, а за 1 г. подписа и полузащитникът Антон Костадинов, играл за последно в Светкавица (Търговище).

Преди тях Монтана се договори още със защитниците Мартин Ковачев ("Ботев" Враца), Мартин Димов ("Ботев" Пловдив), Димитър Петков-Макето (Черно море), Петър Петров (Миньор), Спас Георгиев (Славия) и Андон Гущеров (Септември Симитли).

Треньорът Атанас Джамбазки днес повежда футболистите си към Банско, където тимът ще се подготвя до 13 юли и ще изиграе две контролни срещи - със Септември (Симитли) и Чавдар (Етрополе).