Атанас Джамбазки е новият-стар наставник на изпадналия от "А" група Монтана. БЛИЦ още преди дни ви съобщи, че спецът се завръща на "Огоста", въпреки че пред него имаше вариант да поеме Пирин (Гоце Делчев).

Официално Джамбазки беше представен днес в Монтана, а за него това е четвърти период като старши треньор на този клуб.

Договорите на изпълняващия досега длъжността Георги Станков и на треньора на вратарите Антон Пенчин са прекратени. Дилян Иванов остава помощник в щаба, а там влиза легендата на Септемврийска слава от 80-те и 90-те години Пантелей Заков-Пантана, както и Светлан Кондев. Последният ще бъде и наставник и на юношите старша възраст.

Бюджетът на клуба ще бъде коригиран надолу, а в отбора ще бъдат адаптирани поне 7-8 юноши.

На 19 юни е първата тренировка на Монтана за лятото, като Джамбазки планира лагер между 1 и 12 юли. За база ще се избира между между Правец и Банско.

"Ще градим отбор от млади момчета, които се надявам да използват своя шанс и да се реализират в професионалния футбол", заяви Джамбазки в първото си интервю отново на поста.

До 10 дни на стадион "Огоста" започва ремонт. Клубът спечели проект от европейските фондове и предстои изграждането на табло, осветление, поливна автоматична система и изцяло нова лекоатлетическа писта. За неговото изпълнение са необходими 18 месеца.