Треньорът на Монтана Георги Станков ще има възможност да разчита на двама нови футболисти за гостуването на Литекс. Мачът от 25-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа в Ловеч. Става въпрос за полузащитника Боби Симеонов и нападателя Кристиян Методиев. Те са юноши на клуба и ще се подготвят с първия отбор до края на сезона.

Предвид почти сигурното изпадане от "А" група шефовете са решили да дадат шанс на младоците да запишат минути в елита. Желанието на ръководството е по този начин те да натрупат някакъв опит, тъй като през следващия сезон в "Б" група отборът ще разчита на голяма част от собствените си кадри.

Днес монтанци ще проведат една тренировка на стадион "Огоста", след която отборът ще потегли към Ловеч. Мачът с "оранжевите" със сигурност ще пропуснат нигериецът Виктор Дениран и Илиян Илиев. Първите двама се възстановяват от операции, заради което няма да бъдат на разположение на Георги Станков. Добрата новина за треньора е, че от няколко дни бившият полузащитник на Миньор Илиев вече води индивидуална подготовка.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ