Футболистите на Монтана заминаха тази вечер на лагер във Вършец. В курортното градче от треньорския щаб на монтанци ще търсят уединение за отбора преди предстоящата среща с „Левски”. Мачът със "сините" е от XIV кръг на елитната “А” група и ще се играе в понеделник от 14.30 часа на стадион „Огоста”.

Двубоят с лидера във временното класиране пропуска поради контузия полузащитникът Янко Ангелов. 22-годишният футболист е с травма на адукторите и все още не е ясно колко време ще му трябва да се възстанови от нея. Треньорът Ферарио Спасов на новака в групата за пореден път остави извън групата полузащитника Йордан Георгиев-Паро и нападателя Любомир Генчев. Двамата не попадат в сметките на наставника на Монтана за двубоите от първенството, като първият дори няма записана нито минута игра в официален мач този сезон.

На стадион „Огоста” очакват пълни трибуни и подкрепата на феновете и се надяват победата над Локомотив (Пловдив) за Купата на България да е оказала положително влияние и настроени в съблекалнята на отбора, пише „chervenkarton.com”.

„Не ни трябва допълнителна мотивация, за да играем срещу "Левски". Трябва ни единствено да покажем играта от началото на първенството. Ако намерим себе си и точната формула, убеден съм, че ще се справим”, заяви спортният директор на Монтана Михаил Мадански.

Групата на Монтана за мача с "Левски":
Христо Иванов, Ивайло Василев, Георги Пашов, Иван Михов, Асен Георгиев, Георги Ангелов, Христофор Хубчев, Християн Попов, Йордан Георгиев, Владимир Мичев, Иван Минчев, Станислав Генчев, Алби Дости, Здравко Лазаров, Борислав Балджийски, Сергей Георгиев, Атанас Илиев, Матей Поплатник

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016