С приближаването на края на сезона в Румъния се активизираха на трансферния пазар. Вестник "Проспорт" твърди, че собственикът на Стяуа Джиджи Бекали ще направи и невъзможното да привлече в отбора си асовете на ЦСКА Жуниор Мораеш и Иван Бандаловски. Бразилецът е искан от румънския гранд от една година насам, но "стелистите" непрекъснато удрят на камък в опитите да го вербуват. Сега клубът от Букурещ е хвърлил око и на втория капитан на "армейците" Иван Бандаловски. През зимата националът бе желан и от Динамо Букурещ, но от ЦСКА не бяха готови да се разделят с него.

Сега обаче Стяуа ще предприеме поредна офанзива за Мораеш в комплект с Бандаловски, като за сделката разчита на братята Джовани и Виктор Бекали, през които минават всички големи трансфери в Румъния.

Мораеш струва 3 млн. евро, а цената на Бандаловски е още 1 милион от европейската валута. Огромната сума може да откаже Стяуа от идеята за сериозна селекция.

Ръководството на ЦСКА продължава да се кълне, че ако отборът стане шампион, Жуниор Мораеш ще води „червените" в атаката на групите на Шампионската лига.