Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов беше много разочарован след изненадващата загуба с 1:2 у дома от новака Любимец. Мъри дори си позволи да атакува футболистите си, обвинявайки ги за многото пропуски пред вратата на гостуващия тим. След първото поражение през новото първенство Стоилов се изцепи, заявявайки, че даже слон да беше се появил на терена, е щял да реализира гол. 

„Изключително неприятна загуба. Допуснахме две елементарни грешки в защита, но направихме и поне 10 пропуска. Загубихме елементарни три точки. Не искам да търся причината в умора, това е несериозно, но според мен повечето играчи не бяха готови да спечелят този мач“, сподели недоволният Стоилов.

„Не може да се пропуска от 1-2 метра, това е недопустимо за отбор като нашия. Но не видях достатъчно хъс и желание за победа в нашия тим. Всичко е възможно, след като си загубил у дома от Любимец. Недопустимо е. Ние ще говорим на терена“, продължи Мъри.

„Не бяхме достатъчно агресивни. Не искам да търся вината, смятам, че аз като наставник нося вината за загубата. Този мач "Ботев" можеше да го изиграе с повече манталитет, трябваше да си отбележи само положенията. В някои от играчите имаше доста насъбрана умора. Имаше и главозамайване и емоционална умора, но според мен беше достатъчно да има агресия и по-голямо желание", каза спецът.
 
"Домовчийски има и кондиционни проблеми. Той има и чисто игрови проблем. Положенията бяха такива, че даже и някой слон да беше влязъл, щеше да ги вкара", завърши разочарованият Станимир Стоилов.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ