Селекционерът на България Станимир Стоилов остана доволен след убедителния успех с 4:1 срещу Черна гора.

"Черна гора вкара фантастичен гол в началото. Имахме проблеми в защитата, иначе създавахме положения и през първото полувреме. Затова исках Томашич да не се отказва от тима, но трябва да се справяме без него. Като цяло ми хареса играта. Ще изисквам същото представяне и срещу Италия в Торино. Ако успеем да спечели в Торино, ще е много добре. Трябва да подобрим играта си в защита. С такива грешки ще ни е много трудно", сподели Стоилов.

"Притеснявам се, че Живко Миланов няма да може да се възстанови за мача с Италия. В никакъв случай няма да рискувам здравето му. В последния момент ще реша дали да заложа на него или на Кишишев. Не обвинявам Котев за представянето му. Явно му дойде в повече напрежението. Дано Мартин Петров започне да играе по-често за Манчестър Сити, защото си личи липсата на игрова практика", допълни Стоилов.

„Имаше доста грешки в зашитата, както индивидуални, така и комплексни. Не можем да направим нищо и не можем да нарисуваме нови играчи. С това разполагаме и с това ще играем срещу Италия. Пламен Николов не попадна в групата, заради болки, които изпита на вчерашната тренировка, а Чавдар Янков влезе като титуляр защото играе всеки мач за Дуисбург.”, завърши Мъри./БЛИЦ