Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов възнамерява да подсили тима си за новия шампионат на три позиции, съобщава "Меридиан мач". Стоилов иска да засили конкуренцията с офанзивен полузащитник, централен защитник и десен бек. Атакуващият играч ще бъде конкуренция на Мариян Огнянов, като на този пост ще се използват още подписалият преди месец Ромарио и Тодор Неделев.
Задължително наставникът на "Ботев" ще засили и отбраната. Централен защитник ще се бори за място с Бобан Грънчаров и Сивард Спрокел, като вече се коментира името на Апостол Попов от ЦСКА.

Но най-наложително е привличането на десен защитник, където действа новият национал Йордан Христов. След като Марлон Перейра бе освободен, на тази позиция ще бъде пробван юношата Радослав Терзиев, а може би и Емил Аргиров, идващи от Раковски. В "Ботев" умуваха и за нов вратар заради младока Росен Андонов. Първоначално бе решено стражът да бъде пратен в Раковски да трупа мачове и опит, но засега юношата ще запази мястото си в първия състав и няма да се търси футболист на този пост. Засега Мъри се е насочил към чуждия пазар, но ако изскочи нещо примамливо от „А" група, от клуба ще реагират.