ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди дербито с Лудогорец на "Герена" утре от 17:45 часа. 

Специалистът не подмина темата с финансовите проблеми на клуба и обяви, че съвсем скоро ще обяви кой за какво е виновен за проблемите на клуба.

"Забелязвам, че обикновено мен ме питате за тези неща. Явно бягате и не ви достига увереност да ги попитате. Моето мнение съм го казал от доста време. Левски трябва да се управлява от кабинета на изпълнителния директор и от треньора след като се мине тунела на стадиона.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Аз не бягам от моите си решения. След като изпълнителния директор е казал нещо, значи е така. Ако някой може да ме убеди, че има нещо по-добро от моето мнение за Левски, винаги съм готов да спорим. Аз и изпълнителният директор получаваме заплати, за да се борим за интересите на Левски. Аз също смятам, че трябва да се обяви сметка за помощ от привържениците, защото само привържениците единствени не изоставиха клуба.

През годините бе изоставян от собственици и други. Смятам, че с много по-мащабна и кампания може да се получат нещата. Първо трябва да се каже истината. Ако хора от клуба или други не го направят, аз ще го направя, въпреки че не ми е работа.

Трябва да се търси по-нататъшно решение след отказа на Юнайтед груп. Нека да обявим кой какво е направил и след това да решим. Наближава времето да обявя всичко", коментира Мъри относно последните събития в управлението.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК