Националният селекционер Станимир Стоилов повика нови двама национали. Пълен дебютант в състава на “лъвовете” е защитникът на Берое Иво Иванов. Капитанът но старозагорци ще пътува с националите за контролата срещу украинския гранд Шахтьор (Донецк) в петък от 19,00 часа в Анталия. Мъри е повикал още един – Станислав Генчев от румънския Васлуй.

Защитниците Станислав Манолев и Пламен Николов няма да пътуват с националния отбор за контролата с Шахтьор и именно на тяхно място са повикани Иво Иванов и Генчев.

БФС изпрати повиквателна и на защитника на Левски Йордан Милиев, който обаче няма да може да се присъедини към националния отбор, тъй като е контузен.

Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов ще бъде готов за втория приятелски мач срещу Малта на 18 ноември. Нападателят на Манчестър Юнайтед се възстановяваше от контузия по специална програма в Англия, но ще се присъедини към лагера на държавния ни тим в резиденция "Бояна" до края на седмицата, информира официалният сайт на БФС./БЛИЦ